2012. augusztus 12., vasárnap

Magic Mike


Íme egy film, ami nem a szokásos értelemben címkézünk fel „csajos filmnek”. A Projekt X-re tilos barátnőt vinni szabály vonatkozik erre a filmre is csak fordítva. De most komolyan, ha nem élnek halnak Channing Tatum rágóizmainak folytonos mozgásáért, netalán felcsapnának pasi sztrippernek (mert akkor kötelező, rengeteget lehet belőle tanulni), nem érdemes megnézniük.
A story dió héjjban:
Mike (Channing Tatum) egy sikeres harminc éves „magán vállalkozó” aki napjait tetőfedéssel, estéit pedig a hölgyek szórakoztatásával tölti. Álma egy saját készítésű bútor cég megalapítása, mely nem kezdődhet el addig, amíg be nem ismeri tudatalattijának, hogy élete nem folyhat tovább ebben a zavaros, kiéhezett fiataloknak való mederben. Egy nap megismerkedik a tizenkilenc éves Adam-el (Alex Pettyfer), akit annak rendje és módja szerint rögtön felkarol és egy este alatt beveszik a „pöcspörgetők” csapatába.
Jó kis táncjelenetekkel fűszerezve megkezdődik a kölyök élete, ám személyisége elvadulni látszik. Nem tudjuk meg hogy később jó útra tér-e, ahogy azt sem vissza kapja-e Mike Adamtől tartozását.
 Lényeg a lényeg, hogy maga a történet a közepétől átmegy sexin vidámból gusztustalanul nyomasztóvá, majd egy kicsit megint boldog lesz, és a vége egy ilyen fura lezáratlan „happy end?”.
Ettől függetlenül érdemes volt egyszerre látni ennyi jó pasit egy filmben boxerben vagy tangában táncikálni, de nem hinném, hogy a közel jövőben kedvet kapok újra megnézni. 




Aaaand Today’s outfit:

Bershka  – Felső/Shirt
Zara – Farmer/Jeans
Stradivarius – Farmer ing/Denim shirt
Pull and Bear – Táska/Clutch
Rendelő shop – Karkötő/Bracelets
Oysho – Szandi/Sandal , Napszemüveg/Sun glasses
Essence – ready for boarding körömlakk/nail polish 


It’s your turn girlzz ;)