2012. augusztus 4., szombat

Last minute fürdőruha tipp


Még mindig tombol a nyár, a lazítás, fagyizás, strandolás és nem utolsó sorban a leárazások ideje. Aki egy kicsit is szemfüles, még a Sales kezdetén megküzdött a hőn áhított fürdőruha megszerzéséért. Annak, aki nem volt ilyen szerencsés vagy izmos, nehéz dolga van, hiszen gyakran, vagy csak a felső vagy csak az alsó kapható még kedvenc színünkben vagy méretünkben. Ezen kívül előfordulhat, hogy minden stimmel, épp csak nem úgy fest rajtunk a felpróbált fürdőruha valamelyik része, ahogyan az a katalógusban volt. Ilyenkor a teendő nem más, mint egy színben és fazonban hozzá illő, másik felső vagy alsó keresése. De mire kell ilyenkor oda figyelni?  Nem szabad ész nélkül párosítani, ahogy az, az alábbi két képen is megfigyelhető.


Színre színt

                               No way!                                                                         Okay ;)

A fekete - türkiz kék párosítás nem túl előnyös, sem színben sem fazonban. A két szín egyáltalán nem illik egymáshoz, ezen kívül a bugyi nagy masnijai és a felső fodrai, együtt feltűnően össze nem illő párosítást alkotnak. 


Ezzel szemben a másik összeállítás tökéletes tengerész szerkó, a fehér felső szinte mindennel párosítható! :)


Minta - mánia

No way!                                                                                   Okay ;)

Ó igen! Az első kép tipikus példája annak, hogy attól mert az alsó részben megtalálható a tengerzöld szín, nem fog kevésbé röhejesen kinézni, a totálisan hozzá nem illő fodros valamivel...

A második összeállítás viszont tökéletes, egy jó mintájú alsóhoz, egy egyszerű, színben harmonizáló felső került. Wooohooop!



Trükkös Trikini



Jajj nem. Nem,nem,nem,nem,nem. Hacsak nincs Jacuzzitok, vagy rendezel állandóan esti medencés bulikat, netán vagy felkérve állandó fotómodellnek, ne vegyél ilyen fürdőrucit! Bevallom, jómagam is úgy vagyok vele, hogy ez egy igazán szexi darab, de ha hajlamos vagy a barnulásra akár minimális szinten is, nagyon nem fog jó szolgálatot tenni!

It's your turn girlz! ;)