2012. november 4., vasárnap

The wonderful world of Instagram

Az okos telefon hatalmas találmány, mára már a sarki kisboltostól kezdve a nagymamádon át az emberek 85%-a ezen készülékkel rohangál vagy éppen ül otthon. A maradék 15%-ot hidegen hagyja az internet, nincs kedve megtanulni kezelni vagy csak lázad a technika ellen. 
Korunk eme csodálatos vívmánya számos alkalmazás használatát tette lehetővé az internet segítségével. Ilyen igen hasznos alkalmazás a viber, mely ingyenes telefonálást biztosít, az iGO, mely segítségével az ilyen, ismeretlen helyen tájékozódásra képtelen nőszemélyek, mint én, nem vesznek el véglegesen és az instagram, a képes blog, ahol bemutathatod minden napi ruházatod, fotós tehetséged, vagy épp, hogy mikor mit és hogyan eszel. 
Ebből kifolyólag készítettem nektek egy kis listát azon külföldi instagram használókról, akiket különösen érdemes követni, különböző okok miatt.


barbaracpellegrino

Ez a csaj egy zseni, olyan gyönyörű ékszereket készít féldrágakövekből, hogy szinte fáj nézegetni a képeit. Ezen kívül a róla készült fotók is mindig szellemesek vagy tartalmazzák gyönyörű Husky kutyáját.


leblogdebetty

Egyszerű és letisztult stílusa van és a blogját is így vezeti. Csak jó képeket tölt fel, és egyszerűen nem bírom magamban tartani, hogy mennyire tetszik a parkettája.. 

bethanynoelm

Ez a kiscsaj tud valamit.. Szellemes videói miatt figyeltem fel rá a youtub-on, azóta is lelkes követője vagyok. Bár fiatalabb nálam, kiforrott ízléssel rendelkezik és nem csak a korabeli lányoknak szolgálhat remek ötletekkel video blogjában! 

chaneldaily

Mert chanel és mert tetszenek a backstage fotók! Az egyiken még Palvin Barbi is látható! :)

jen_agogo

Vagány és divatos modell, Jennifer Humphrey (nem a Gossip Girl-ből) minden napjai vicces képekkel fűszerezve. 

lucyhale89

itsashbenzo

shaym

Mert gyönyörűek és imádom a Pretty Little Liars-t!

somerhalder_ian

Mert Damen-ről beszélünk az isten szerelmére! Ez pedig egy nagyon vicces kép. 

moonlightice

Csodálatosan és megfoghatatlanul gyönyörű képeket készít és tuningol fel effectekkel. Miatta érdemes böngészni a webstagram-ot!

mariannnan

Már nagyon naaagyon régóta követem a blogját. Tulajdonképpen ő volt a második blogoló akit elkezdtem követni. :) Hál istennek írásait finnről mindig lefordítja angolra is, még ha nem is az a lényeg, sokkal inkább a stílusa, ami eléggé közel áll a szívemhez. 

sschiau

A fényképező szerelmeseinek szintén ajánlanám, nagyon de nagyon jó képeket készít mindenhol amerre jár. 


És persze:

mirandakerrverified

angelcandices

alecambrosio

adrianalimadaily

Mert Victoria’s secret angels. :)

A következőkben valamikor felsorakoztatom magyar „felfedezettjeimet” illetve barátaimat, akiket megéri követni és tudni mikor mit hol és hogyan esznek! :D (Na jó, egyikük sem az a fajta..)

Addig is íme saját instagramom, ahol saját magatok is böngészhettek a pillanatnyilag 104 ember közül akiket követek, vagy csak nézegethetitek életemet képekben. :)

czmerci



XX