2012. november 15., csütörtök

How to have a lovely day


Get more sleep


Első és legfontosabb lépés ahhoz, hogy mindig csúcsformában légy! Sajnos én ebben a helyzetben úgymond bort iszom és vizet prédikálok, ez az első és legfontosabb szabály, ám én mindig megszegem.. Pozitívum, hogy már egy jó ideje gyakorolom! ;)

Make your hair


Sajnos hajunk igen rövid ideig tartózkodik a tökéletesen tiszta és gyönyörű állapotában, ezért mindig törekedj arra, hogy feldobd kinézeted egy csinos frizurával akkor is, ha a hajad már nem „szalon képes”.

Be pretty


Mindig öltözz úgy, mintha leendőbeliddel, vagy ex pasiddal találkoznál. Meglátod, sokkal jobban érzed magad a bőrödben, ha szánsz egy két percet reggel a gardrób előtt. De vigyázz, fontos, hogy emellett mindig kényelmesen is érezd magad ruháidban, mert amiben nem érzed igazán jól magad, nem is áll jól!

Wear sexy underwear


not like that…

Kimutatott tény, hogy azok a nők, akik szexi alsóneműt viselnek, sokkal magabiztosabban végzik dolgukat és sokkal többen fordulnak meg utánuk, annak ellenére, hogy csak ők tudják, milyen fehérnemű bújik meg ruháik alatt.

Less make up is better

 Ahhoz, hogy gyönyörű légy, nem kell mindent felkenned magadra ami a kezed ügyébe kerül, egyrészt nincs idő egy műalkotáshoz, másrészt pedig arcod kedvező adottságainak előtérbe helyezése csupán a lényeg. Egy kis szempillaspirál, pirosító és némi szájfény bőven elég, hidd el, hogy bőröd is meghálálja ha szellőzhet kicsit.

A smile is the prettiest thing a girl can wear

Mosolyogj, hogy a világ is visszamosolyogjon! Lehet, először furcsán fogod érezni magad, de megfogsz lepődni mennyire sokat számít! Ha rossz kedved ellenére mosolyogsz, bevonzod a jókedvet és lesz is miért mosolyogni! So simple! :)

Drink Tea


Nem győzöm hangsúlyozni a folyadék bevitel fontosságát és mivel kint röpködnek a mínuszok, nincs is tökéletesebb és finomabb ital!

Healthy food


Igyekezz rendszeresen, normális ételeket magadhoz venni. Tapasztalatból tudom, hogy a hajlobogtatóan rohangálós napokban talán ez a legnehezebb feladatunk, de igenis jár neked annyi, hogy szépen leülj egy fél órára és megebédelj rendesen!

Wear parfume


Illatozz, ahogy egy nőhöz illik. Ezek a kis apró részletek mind hozzá járulnak ahhoz, hogy tökéletesen makulátlannak és csinosnak érezd magad a bőrödben!

Always bring an umbrella

Because you never know what will happen… Ha a cipődnek annyi, legalább a hajad meneküljön!

Friendship is important

Minden nap jussanak eszedbe szeretteid, és hogy milyen sokat köszönhetsz nekik. Nélkülük az élet mit sem ér, csak az ökör iszik magában és még számtalan ehhez hasonló mondást fel tudnék sorakoztatni, ami pont ennyire nem ide illő. :D A lényeg, hogy ne feledkezz meg senkiről! :)

Make a wish

Sose veszítsd szem elől céljaidat és álmaidat, de tegyél is értük!
„Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
- Albus Dumbledore




XX