2013. január 9., szerda

What's IN?

Baroque

Ez talán mostanság a „legújabb” újdonság.
Nem nevezném magam percre pontos trend guide-nak, először rá kell bukkannom, meg kell emésztenem, majd, ha fantáziálok róla jöhet az első darab levadászása. Az inditex-boltok választékából sajnos még egy szerelem darabra sem bukkantam, türelmesen várom a további fejleményeket. :)




Hazai választék

Zara – 8995.-

Zara – 6595.-


Sequins

Valamilyen szinten folyamatosan jelen van, minden hónapban piacra dobnak egy olyan ruhadarabot vagy kiegészítőt, ami részlegesen flitterekben pompázik. Mostanában viszont, egyre több külföldi bloggeren és bolt polcain megtalálhatóak azon -főleg szoknyák, sortok, koktél ruhák-, amiket tetőtől talpig töménytelen mennyiségű flitter borít. Sokan feltűnőnek érezhetik és Szilveszter napján kívül hozzá sem szagolnának, én azonban hétköznapokon, randevúra egy zakóval vagy biker bootsal is tökéletesen el tudom képzelni. 

































Hazai választék

Zara – 9995.-

Bershka – 4995.-

Zara – 8995.-

Zara – 9995.-

My little things



Aztec

Már nyáron tábort vert a pastel-el karöltve, de tervezőink a hideg időkre is lehetőséget adtak nekünk ezen ruhák megsétáltatására.
Én főként szoknyában gondolkodom ezen a téren, de természetesen a többi darab is megállja a helyét! 







Hazai választék

Zara – 9995.-

Bershka – 6995.-

Stradivarius – 3995.-

Stradivarius – 6995.-

My little things



Hats   

I’m so in love. A nyári kalapomért amúgy is oda meg vissza vagyok, és a lehetőség, hogy már a hideg időre is be tudok spájzolni belőlük, lázba hozott. Meg is kezdtem a vásárlást, már csak egy fekete nagyobb karimájú hiányzik.. Egyenlőre.. 


Aztamindenit Ciara, hogy halmozza az élvezeteket! (Hat, Sequin dress and fur..) 



Jelenlegi kalap múzsám pedig a Sage-et alakító Sofia Black – D’Elia. Tőle aztán lehet tanulni ezen a fronton!




Hazai választék

H&M – 2995.-

Pull & Bear – 2995.-

Zara – 3995.-

My little things

A bordó darabot ma vettem, 2000 pénzért vesztegetik, a westend-i H&M-ben pedig még rengeteg kistestvére van! Siessetek csajok ;).

XX