2013. január 25., péntek

DIY Friday #2 Studded bra


Tudom, tudom 2 órával ezelőtt lezárult a pénteki nap, de mivel 20:00kor láttam neki ennek a kicsit sem 5 de még csak nem is 10 perces műveletnek, vegyük úgy, hogy ez egy pénteki bejegyzés.
Már régóta érett bennem a szegecses melltartó elkészítésének gondolata, de eleddig még nem találtam hozzá megfelelő műszert. Ma viszont egy fejemre eső almának vagy egyéb isteni szikrának köszönhetően kezembe vettem egy kis ollót és neki láttam. Tökéletes választás volt, könnyedén át lyukasztja a melltartó szivacsos részét.
Nem is szaporítom tovább a szót, lássuk:

1. Push-up mentes Tezenises melltartó! Nem, e felől nem tágítok. Ezen szép és kész!

2. Ha nem vagy szegecs milliomos, számold meg hány darab áll rendelkezésedre a művelet végrehajtásához. Ha ez megtörtént próbáld meg valamilyen séma szerint összerendezgetni őket.

3. Az első szegecs tökéletes helyének megtalálásával rengeteg időt el lehet tölteni, épp ezért próbálj meg bele csapni a lecsóba. Nem, nem lesz tökéletes, mert már a 3. lyukasztásnál el fog csúszni valamelyest, ne foglalkozz vele, a végén úgysem a tökéletes szimmetria számít.

4. Ha jól lelapítod a tüskéjét, semmit nem fogsz érezni viselés közben. A súlyát leszámítva..

5. Ismételd a 3. lépést addig, amíg el nem fogy a türelmed, vagy éppenséggel a szegecs. Természetesen, ha nagyon mellé szúrtad, vagy mégis meggondoltad magad egy szegecs helyét illetően, feszítsd ki a kis ollóval és már kint is van. 
Ezek után tapasztalni fogod, hogy a szép kis gömbölyded formáját tökéletesen elvesztette melltartónk, de ez minket nem zavar, mert egy igazán különleges darabot hoztunk létre.
Az előzőekben említett „nehézsége” miatt lehetőleg pánttal viseljétek, máskülönben egész nap húzkodhatjátok.

Ennyi volt a móka mára, remélem kedvet kaptatok az ügyeskedéshez!
A kész munkáitokat pedig küldjétek a czanka.mercedesz@gmail.com-ra mert igazán nagyon kíváncsi vagyok a kreativitásotok felszínre törésének pillanatában megalkotott darabokra! :)

XX