2012. október 8., hétfő

Boys fall and rise

A lassan beköszöntő otthonülős, vacogva összebújós időszakkal megkezdődött a sorozatok új évadjainak vetítése is. Ennek kapcsán jött az ötlet, hogy kedvenceim fiatal kori képeit meglessem, és nagy meglepetésemre néhányukon már akkor látszott ebből sztár lesz. A sorozat sztárokról egy kicsit áttértem a „nagy” filmcsillagokra is, és sajnos az idő vasfoga mindenkin meglátszik. Lássuk hát a toplistás szívtiprókat, minden lány kedvenceit, a pillanatnyilag hatalmas népszerűségnek örvendő Hollywood-i hímeket.

Johnny Depp

A Cry Baby egy katasztrofálisan szar film, benne egy nagyon ijesztő női szereplővel, rengeteg értelmetlen érzelmi kitöréssel és a story-nak semmi, de abszolúte shemmi mondanivalója nincs. Ennek ellenére megérte megnézni Johnny fiatal jóképűségéért, és a film végén lejátszódó egyetlen jó zenéért. Ez mondható Mr. Depp első legjelentősebb alkotásának, ha nem is a színészi játékáért, annál inkább lázadó és pimaszul helyes karakteréért.
Későbbi, a társadalom által elismert „alap” filmjeiben alakítása mindig kifogástalan, ám a Karib-tenger kalózai óta különösebben nem vonz mint férfi. Hiába, egyszer mindenki megöregszik és elkezd kerek szemüvegeket hordani, ugye Elton John?

Then

Now

John Travolta

Minden idők legszívtipróbb musical sztárja, Danny Zuko szerepében egyszerűen imádni valóan szemétláda volt, és minden lány a bugyijába pisilt volna, ha neki kiabálja, „Várj Sandy!”.
Mára már inkább saját nőiességét előtérbe helyezendő, nőnek öltözve flangál Hollywood utcáin. Johnny mi lett veled?!

Then

Now

Brad Pitt

Kisfiús arcával mindenkit elvarázsolt a -Ha eljön Joe Black-ben, és a -Benjamin Button különös életében-, ahogy visszafiatalítják, szintén mindenkinek eszébe jutott az előbb emlegetett ominózus filmremekmű. Sajnálom, hogy Miss Anistonnal nem maradtak együtt, bármennyire is gyönyörű Angelina Jolie, valahogy soha nem fogom hozzá illőnek érezni, a 6 gyereket akikkel meg nincs energiájuk tartalmasan foglalkozni meg végképp nem tudom hova tenni a mai napig.. De hiába, a sárm még mindig a régi, csak az a kis fáradtság, az hibádzik. 

Then

Now

Channing Tatum

A Step up első részében valahogy még nem volt érezhető, egyszer minden lány őrjöngeni fog érte. Azóta is hozza a formáját, romantikus és humoros filmekben egyaránt, a Magic Mike-ról nem is beszélve… 

Then

Now

Ryan Reynolds

A mindenképpen talán című filmben találkoztam vele először és meg kell, hogy mondjam végtelenül idegesített a lassú artikulációja. Olyan megmagyarázhatatlanul irritáló figura volt nekem. Ez persze csak a Nászajánlat „pucér felsőtest villantó” jelenetéig tartott, azóta is az egyik kedvencem. A lassú beszédről leszokott, rengeteg jó filmben játszott már, és most a világ egyik legszebb nőjét kérte feleségül, hogy így alkossák meg a világ egyik legszebb párját, világszépe gyerekeket pottyantva a fejünkre, jól az arcunkba dörgölve pofátlan szépségüket és tökéletességüket. Hogy nem sül le a..

Then

Now

Zac Efron

A HSM abszolút sztárja, már akkor minden kis csaj kedvence volt, amikor még igazi nyálgép kinézetet tudhatott a magáénak. Azóta alaposan kikupálódott, a musical utolsó része után is már jól nézett ki, de ezen az új kinézeten nagyon meglepődtem nemrégiben. Well done Zac, ki gondolta volna, hogy idővel a fejtetődön kívül is nő szőr.

Then

Now

Chace Crawford

Megmondom őszintén, nekem félúton valahogy elvesztette a varázsát. Valahol a Gossip Girl első és harmadik évadja között még ő volt az isten király, de mára már mind tudjuk, kit illet ez a cím..

Then

Now
(És számomra érthetetlen mi történt a 2012-es fotóin a szájával.)

Ed Westwick

…Chuck Bass-t of course! Ez az első évadban még undorító, tenyérbe mászó fejű kis takony olyannyira rávert Nate barátunkra, hogy öröm volt nézni. Stílusosan fuck me i’m famous mentalitásával, lassú megfontolt beszédével és nem utolsó sorban eszméletlenül nagy gazdagságával mára már nem kérdés, ki az alfa hím Upper East Side-on.

Then

Now 

Ian Somerhalder

Végül, de nem utolsó sorban, személyes kedvencem (nem vagyok vele egyedül) Damon Salvatore megtestesítője, az örökösen szemöldökhúzogató, cinikus és a felszín alatt érzelmes rohadék Ian Sommerhalder. Ha a kiskori fotójáról levesszük a bajszos pedofil disco patkány inget, a már akkor is tökéletesen jóképű fiú néz vissza ránk, enyhén fiatal Brad Pitt-es beütéssel. Nem rossz, nem rossz..

Then..

..Theen..

...Now!
Nektek ki a kedvenc?

Keep Calm and get eyefucked!

XX