2012. szeptember 8., szombat

3rd Day

A harmadik napunkat teljes mértékben a sztárokkal való találkozásunknak szenteltük, mert mint később kiderült, ez korántsem egy két perces program.
Annak ellenére, hogy fél tízkor már a Madame Tussaud kapujánál álltunk, ráadásul kedvezményes jegyre jogosító kuponunk volt melynek köszönhetően egy „VIP” bejáraton mentünk be, nem hazudok, ha azt mondom, 2 órán keresztül sorban álltunk. Természetesen az okos intézményvezetők olyan bravúrosan zegzugosra építették meg ezt a várót, hogy mikor már azt hinnéd, csak fel kell menni a lépcsőn és benn is vagy, csalódnod kell egy hatalmasat, mert még háromszor bekanyarodik a sor. A probléma forrása igen egyszerű volt, a 4 pénztárból valamilyen oknál fogva csak egy működött, csak mire sorra kerültünk akkor nyitottak ki még kettőt. Bravo. Na de ami ezután jött az bőven kárpótolt minket, még az sem érdekelt, hogy lemerült a fényképező gépünk, (ami csak nyaralásunk legfontosabb momentumainál tett így természetesen) mert a mobilommal sikerült némileg megörökítenem ezt a felejthetetlen élményt, megérte azt a félárú jegyet! :D



 Hülyegyerek. :D

My Bitches 




Monster mammaa 




Kéérsz? 



A hely óriási és fantasztikus, Szisztematikusan van berendezve, kor és témák szerint, ezen kívül van egy Scarry rész ahol majdnem bepisiltem ijedtemben, annyira hitelesen játszották a véres képű gyilkosokat. Ez után következett az Avengers rész, ahol egy 4D-s kis animációs filmet néztünk meg egy óriási faltól-falig egész plafonos teremben. A végére jött ég egy kis kocsikázás és London történetének végignézése, majd az elmaradhatatlan szuvenír bolt. 
Mikor kiléptünk a múzeum kapuján meglepetten konstatáltuk, hogy már fél 4 van, azaz körülbelül 6 órán keresztül voltunk bent. 
Ezek után mondanom sem kell, hogy a London Eye-nál már képtelenek voltunk kiállni a sort, csak lefotózkodtunk a körülötte letelepedett élő szobrokkal. Na jó csak én. És csak eggyel. 


Mi a..?!


Ez a Bean utánzat ijesztően hasonlított az eredetire.

A nap végén megbeszéltük, hogy mekiben többet nem eszünk kint, mert amellett hogy drágább, sokkal szarabb is. Olyan mintha a hús nyers lenne, a majonéz meg érthetetlenül rossz ízű volt. Nem úgy, mint az a jó kis csokis alma, amit a Madame Tussaud-ban vettem, mert az egyszerűen.. Hát nagyon finom volt na…


XX