2012. július 31., kedd

Party in the USA

Július 4.-e. A világ egy "kis" szegletének mind a 306 millió lakója a legnagyobb nemzeti ünnepként tartja számon. De mit jelent ez nekem? Semmit. Egy plusz információt a 12-es töri tételembe. Miután nem ezt húztam (persze nagyon jól megtanultam), témaként használtam fel a sikeres érettségi vizsgáról megemlékező kerti-partymhoz, melyen tulajdonképpen saját függetlenségünket ünnepeltük. Ezért címe A Függetlenség Napja, avagy leérettségiztünk lett.

De miben nyilvánult ez meg? Ahelyett, hogy könnyesen összeborulva kántáltuk volna a Himnuszt, piros, fehér, kék szín borított be mindent. A fűszálak körömlakkal való kifestésén túl, szolid, 100 millás tűzijátékkal zártuk a napot. ;)

Természetesen a fenti színek megjelentek még a lufikon, ruhadarabokon, fürdőruhákon, törölközőn és nem utolsó sorban a zászlón.




Mostanában az USA nemzeti mintázata nagy népszerűségnek örvend a divat világában. A Bershka és a New Yorker például még külön részleget is szentel ezeknek. Néhány alapdarabot érdemes beszerezni, ami jó szolgálatot tehet fesztiválokon vagy éppen egy ilyen kerti-partyn mint az enyém volt.  


A hatalmas választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját stílusához illő ruhát vagy kiegészítőt. Ügyeljünk arra, hogy ne halmozzuk ezeket a ruhadarabokat, mert a pont jóból nagyon könnyen túl sok lehet! Párosítsuk inkább egyszínű darabokkal. Adja magát a fehér, kék és a piros szín, de mivel a fekete mindenhez megy, nyugodtan alkalmazhatjátok itt is! :)

It's your turn girlz! ;)