2013. március 31., vasárnap

Favourite fashion bloggers part2


Fotballfrue

A tipikus focista feleség, aki fotózásokra jár, könyvet ír, vásárol, kutyát sétáltat, tornázik és sütöget. 
Őszintén szólva ennyi és nem több. Hogy miért nézem mégis? Nem tudom. A stílusa OK, néha tetszik, de legtöbbször nem tudok vele azonosulni. Kicsit olyan, mint egy Stepfordi feleség. Tiszta udvar rendes (fehér) ház, tökéletes alak, gasztronómiai aranybánya, kifogástalan, tüchtig megjelenés még akkor is ha egész álló nap otthon ül! Oké, tény, hogy a testéért megdolgozott, minden elismerésem! Ezen kívül viszont már tényleg nem tudok mit írni róla. Ponty!





Lene Orvik

Pont mint Fotballfue-nál, egy árva kukkot nem értek abból amit ír, bár nála sem ez a lényeg. Neki már jobban tetszik az öltözködése és habitusa. Érdekes, hogy mennyire híresek ezek a Norvég bloggerek, számtalan képen szerepelnek közösen, járják a rendezvényeket, gyártják a saját kis kollekciójukat, amiben rendszerint annyira elfáradnak, hogy kéthavonta síeléssel, nyaralással jutalmazzák önmagukat. 
By the way, Lene kollekciójából nagyon sok darabba beleszerettem, főként a kabátok és a szoknyák keltették fel az érdeklődésemet. Nem úgy Mariannan-nál ahol az egész Bik-Bok by Marianna-t fel tudtam volna vásárolni.. 

És még énekel is!



To be continued..

Merci