2013. február 25., hétfő

Oscar again


Nudes

Anne Hathaway


Anne Prada ruhája engem leginkább egy túl hosszúra sikeredett kötényre emlékeztet. Két dolog van csupán amivel fel tudta dobni, (önszántából vagy sem) azok pedig peckesen álló mellbimbói. Ettől függetlenül rendkívül dekoratívnak tartom őt, Audrey Hepburn óta ő az egyetlen, akin tetszik ez a rövid frizura. Legközelebb!

Emma Stone


Egyszerűen nem lehet nem szeretni! Lány a szomszédból, akinek van agya, humora, no meg stílus érzéke, nem is kicsit! Tetszik ez a szolid elegancia, akkor is, ha rajta kívül mindenki földet verdeső estélyiben pompázott.

Charlize Theron



Oké, neki talán még Hathaway kisasszonynál is jobban áll a fiús frizura. Gyönyörű, mint mindig, a Dior dress pedig szuperül áll! Örülök, hogy a peplum csillaga talán még nincs annyira leáldozóban..

Kristen Stewart


Drágám, ne erőltesd. Voltak szép pillanataid, amikor azt hittük fel tudsz öltözni, de nem.. Ez még mindig nagyon nem megy.. Az a baj, hogy valószínűleg egy Nőn (mármint egy olyanon, aki annak is érzi magát), még jól is mutatna ez a ruha, de ezzel az arcszerkezettel és hozzáállással.. Nope.

Amanda Seyfried 


Amanda ragyog, a ruhája szintén. Első ránézésre túl halványnak találtam világos bőréhez és hajához, de ha jobban megnézem, nem tudok belekötni.

Jennifer Lawrence


A hunger games sztárja a gála előtt vagy után férjhez is mehetett volna ebben az igen csak esküvői ruhára hajazó estélyiben, de mi tagadás, remekül néz ki.

Blacks

Sandra Bullock 


A táska nem tetszik, azon kívül viszont i'm lovin it.

Helena Bonham Carter


Azt hiszem még életemben nem láttam ezen a nőn egy olyan összeállítást, amire azt mondtam volna, igen! Ez azz! Dobd ki az összes cuccod és le ne vedd! Oké, hogy nem tud elszakadni Bellatrix Lestrange kinézetétől, de annyival többet is ki tudna magából hozni..
Ja, a ruha.. Nem tetszik.

Adelle


 Mindig tudja, hogyan öltözzön alakjának megfelelően, ezzel a fekete Jenny Packham ruhával sem lőtt mellé. Egyáltalán lesz olyan alkalom amikor mellé fog?!

Sequins

Halle Berry


Nem hiszem el, hogy ez a nő még mindig ilyen szép, nem találok kivetni valót a megjelenésén sem!

Nicole Kidman


Nem akarok senki lelkébe tiporni, de én soha nem találtam ezt a nőt vonzónak. Vagy legalább kedves arcúnak. Pont olyan, mint Bree a Lila akác közből. Ijesztő és tekintélyt parancsoló, ez a ruha pedig nem az ő stílusa. 

A Jenniferek és 2 másik

Jennifer Hudson


Jennifernek köszönhetően az idei lábvillantás sem maradt el, Köszönjük Jennifer. A ruha kék, a cipő kék, a táska kék és az ékszerek kékek! Kiiicsit egyhangú…

Jennifer Aniston


Számomra annyira szerethető ez a nő, hogy nem tudok rosszat mondani róla. Tetszik a ruha és a kiegészítők mennyisége. Egy szép mosoly pedig tényleg öltöztet. 

Jennifer Garner



A szín tetszik, a ruha.. Ehh. Az biztos, hogy elölről nem mutat jól, hátulról pedig olyan mintha egy másik ruhát tűztek volna a fenekéhez. 

Reese Witherspoon


Ezt az estélyit nem nagyon értem.. Sem a mellrészével, sem azzal a fodros farok résszel nem vagyok kibékülve.. Hmm.. Nem..

Kerry Washington


Úgy tűnik idén mindenki uszállyal nyomja. Nagyon csinos ez a ruha, de én másik cipőt és táskát javasoltam volna.
Merci