2013. április 25., csütörtök

Para-para-paradise pants


És igenn!! Úgy egy hete már, hogy stabilan stagnál a reggel/este elég egy pulcsi, napközben viszont fuckin’ meleg van időszak.
A növények azt se tudják hova legyenek gyönyörüktől most, hogy a tavasz egy eszeveszett fáziskéséssel megérkezett, hovatovább csapott át inkább egyenesen nyárba. De kit érdekel? Senkit. VÉGE A TÉLNEK.
Ilyen időben valahogy a nyomasztó dolgok is veszítenek komolyságukból és a rosszkedv is csak minimálisan tud beférkőzni hétköznapjainkba. Yeaaay! :)

Mint azt említettem volt, mostanában nem vagyok túl jóban a plázákkal, annál inkább az eBay-el és társaival. Három hete rendeltem a Romwe.com-ról egy fesztiválos hangulatot idéző leggingset ami ezen a szép madárcsicsergős, földrengés adta 2 napos sokkhatást kiheverő napon érkezett meg ide, a hegyre. (Szerény személyem ugyanis tegnap értesült a tényről, hogy kedd éjjel nem a falba-lukba épített ágyának tartópilléreit fűrészelték el, pusztán poénból az éj leple alatt, hogy ő majd lezuhanjon a semmibe, hanem nemes egyszerűséggel csak átélhettük az apokalipszis első jeleit. Vagy nem.)
Lényeg a lényeg, teljes nyugalommal tudom ajánlani nektek a romwe.com adta lehetőségeket, megbízhatóak és viszonylag gyorsak is! Nem úgy eBay barátunk, akitől lassan két teljes hónapja várom a hajpántomat. Igen, hozzád beszélek! Hol a cuccom, HA?!





P.S. Merci ma nem fotogén és indokolatlanul nagynak tűnik a feje. Sorry about that! 


Merci